ümit özdağ

Oktay Kaynarca, Türk televizyon tarihine damga vuran Kurtlar Vadisi dizisi hakkında yıllar sonra çok konuşulacak bir itirafta bulundu. Dizide Süleyman Çakır karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu, dizinin aslında bir Amerikan yapımından uyarlandığını açıkladı. Candaş Tolga Işık‘ın Kafa TV’de yayınlanan Fenomen programına konuk olan Kaynarca, dizinin esin kaynağının Büyük Tuzak adlı Amerikan formatlı bir dizi olduğunu söyledi.

“Bunu İlk Kez Açıklıyorum”

Oktay Kaynarca, program sırasında bu bilgiyi ilk kez paylaştığını vurgulayarak, “Büyük Tuzak adlı bir diziyi çok severek izlerdik. Bir gün Osman’a (Osman Sınav) gidip bu formatın Türkiye’de büyük ilgi göreceğini söyledim. Bir süre gündemde kalmadı ama sonra Osman beni çağırdı ve projeyi hayata geçirmeye karar verdiklerini söyledi” dedi. Bu itiraf, dizinin orijinal bir yapım olmadığını ortaya çıkararak izleyicilerde büyük bir şaşkınlık yarattı.

Uyarlama Olduğu Ortaya Çıktı

Kaynarca’nın açıklamaları, Kurtlar Vadisi dizisinin Amerikan dizisi Büyük Tuzak’tan esinlenerek uyarlandığını gösterdi. Yayınlandığı dönem boyunca büyük bir hayran kitlesi edinen ve Türk televizyon tarihinde önemli bir yere sahip olan dizi hakkında yapılan bu açıklama, dizinin orijinalliği konusunda yeni tartışmaların fitilini ateşledi.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Jennifer Lopez’in American Idol Kararı: Sadece Bir Reality Yıldızı mı?

Jennifer Lopez, ‘American Idol’ jüriliği ile kariyerinde risk aldı, ancak müzik, sinema ve televizyon dünyasında önemli bir figür haline gelmeyi başardı.

Arka Sokaklar’da Narin Cinayeti İşlendi: Türkiye Ağladı

Arka Sokaklar dizisinin son bölümü, Narin Güran cinayetini andıran Yasin isimli çocuğun trajik ölümünü işledi. Tüm Türkiye gözyaşlarına boğuldu.

Hailey Bieber, Justin’in Diddy ile Bağına Dair İddialara Cevap Verdi

Hailey Bieber, Justin Bieber’ın Diddy ile ilişkisine dair söylentilerin ortasında cesur bir paylaşım yaptı. İşte detaylar ve arka planda yaşananlar.

Sandra Bullock ve Keanu Reeves 30 Yıl Sonra Buluştu: Anılar Yeniden Canlandı

Sandra Bullock ve Keanu Reeves, “Speed” filminin 30. yıl dönümünde Los Angeles’ta bir araya geldi. İkili, geçmişi yad ederek film setindeki anılarını paylaştı.