Emma Watson Türkiye’ye Geliyor: İstanbul ve Ankara’da Film Çekimi Yapacak

Dünyaca ünlü oyuncu Emma Watson, bir film projesi için Türkiye’ye geliyor. ‘Harry Potter’ serisinde canlandırdığı Hermione Granger karakteriyle tanınan Watson, sinemaya bir süre ara verdikten sonra yeniden kamera karşısına geçecek. Sanatçının Türkiye’de İstanbul ve Ankara’da iki gün kalacağı öğrenildi.

ümit özdağ

Watson, kariyerine adını yazdırdığı birçok yapımda rol aldı, ancak son yıllarda oyunculuğa ara vermişti. Şimdi ise yeni bir film projesi için Türkiye‘de çekimlere katılacak.

İstanbul ve Ankara’da İki Gün

Filmin yapımcısı Sezai Koçak, Emma Watson’ın iki gün boyunca İstanbul ve Ankara‘da bulunacağını belirtti. Koçak, “Watson, iki gün Türkiye’de kalacak. İstanbul ve Ankara’daki bazı tarihi yerleri gezecek. Proje Ankara’da çekilecek. Çekimlere kasım ya da şubat ayında başlanacak” ifadelerini kullandı.

Watson’ın Oyunculuğa Dönüşü

10 yaşından beri sinema dünyasında birçok önemli karaktere hayat veren Emma Watson, 2019 yılında rol aldığı ‘Küçük Kadınlar’ filminden sonra oyunculuğa ara verdiğini duyurmuştu. Oyunculuğa ara verdiği dönemde ise yönetmenlik kariyerine adım atan Watson, 2022 yılında yönetmenliğini yaptığı kısa film ‘Prada Paradoxe’ ile dikkat çekti.

ümit özdağ

Watson, bugüne kadar ‘Saksı Olmanın Faydaları’‘Güzel ve Çirkin’ ve ‘The Circle’ gibi projelerde rol alarak oyunculuğunu pek çok farklı alanda kanıtladı. Şimdi ise Türkiye’de gerçekleştireceği film projesiyle yeniden beyaz perdeye dönmeye hazırlanıyor.

Film Projesi Ankara’da Çekilecek

Yeni film projesinin büyük bölümünün Ankara‘da çekileceği ve Emma Watson’ın bu projede önemli bir rol üstleneceği öğrenildi. Sanatçının Türkiye’de bulunacağı süre boyunca tarihi mekanları da gezeceği ve projenin Türkiye’nin tanıtımına katkı sağlayacağı düşünülüyor.

Emma Watson’ın Türkiye ziyareti, hem hayranlarını hem de sinema dünyasını heyecanlandırırken, oyuncunun Türkiye’de geçireceği süre boyunca kültürel ve sanatsal faaliyetlere katılacağı da bekleniyor.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Jennifer Lopez’in American Idol Kararı: Sadece Bir Reality Yıldızı mı?

Jennifer Lopez, ‘American Idol’ jüriliği ile kariyerinde risk aldı, ancak müzik, sinema ve televizyon dünyasında önemli bir figür haline gelmeyi başardı.

Arka Sokaklar’da Narin Cinayeti İşlendi: Türkiye Ağladı

Arka Sokaklar dizisinin son bölümü, Narin Güran cinayetini andıran Yasin isimli çocuğun trajik ölümünü işledi. Tüm Türkiye gözyaşlarına boğuldu.

Hailey Bieber, Justin’in Diddy ile Bağına Dair İddialara Cevap Verdi

Hailey Bieber, Justin Bieber’ın Diddy ile ilişkisine dair söylentilerin ortasında cesur bir paylaşım yaptı. İşte detaylar ve arka planda yaşananlar.

Sandra Bullock ve Keanu Reeves 30 Yıl Sonra Buluştu: Anılar Yeniden Canlandı

Sandra Bullock ve Keanu Reeves, “Speed” filminin 30. yıl dönümünde Los Angeles’ta bir araya geldi. İkili, geçmişi yad ederek film setindeki anılarını paylaştı.