Milli Yıldız Gizem Örge: "Omuzumu Bıraktım Ama Devam Ettim"

Filenin Sultanları ve Fenerbahçe Medicana’nın vazgeçilmez savunma oyuncusu Gizem Örge, yeni sezonda Avrupa‘nın zirvesine çıkmayı hedeflediklerini ve Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmak istediklerini söyledi. Örge, Paris Olimpiyat Oyunları’nda Çin karşısında kazandıkları tarihi zaferin perde arkasını Cumhuriyet’e anlattı.

Tecrübeli libero, “Sahada omzumu bıraktım sonra dedim ki bir tane daha omzum var, devam edebilirim” sözleriyle hafızalara kazınmıştı. İşte Gizem Örge’nin maçın ardından yaşadıkları ve yeni sezon hedefleri hakkındaki açıklamaları…

ümit özdağ

“Yüreğini Ortaya Koymuş Bir Türkiye Vardı”

Gizem Örge, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları çeyrek finalinde kazandıkları Çin zaferi hakkında çarpıcı ifadelerde bulundu:

“Bu maç bizim için stres seviyesi çok yüksek bir mücadeleydi. Bir önceki olimpiyatta talihsiz bir kaza yaşamıştık. Bu yüzden çeyrek final maçları her zaman en zor olanlardır ve Çin de çok güçlü bir rakipti. Ama o gün sahada yüreğini koymuş bir Türkiye vardı. Birçok oyuncumuz sakattı; Cansu ve Hande yoktu. Benim omzumda ciddi bir ağrı vardı ama kazanmak için oynadığımız bir maçtı.”

ümit özdağ

“Avrupa’yı Hedefliyoruz”

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi kupasını hedeflediklerini belirten Gizem Örge, Fenerbahçe Medicana olarak hedeflerinin Avrupa’nın zirvesine çıkmak olduğunu söyledi:

Avrupa’yı hedefliyoruz. Türkiye’deki istikrarımızı koruyup, bu sezonu Şampiyonlar Ligi kupasıyla taçlandırmak istiyoruz. Taraftarımızın her maç yanımızda olacağını biliyoruz. Umarım başarılarda omuz omuza ilerleyeceğiz.”

“Mücadeleyi Bırakmadığında Ödüllendiriliyorsun”

ümit özdağ

Saha içindeki mücadelesi ve başarılı performansıyla gençlere rol model olan milli yıldız, hayatın zorluklarına karşı nasıl durduğunu da anlattı:

“Yaptıkları iş ne olursa olsun, hayat hep inişli çıkışlı. Bazen çok çalıştığınızda karşılığını alamadığınız anlar oluyor. Ama hayat bir mücadele. Mücadeleyi bırakmadığınızda bir şekilde ödüllendiriliyorsunuz.”

“Eda Erdem Verilen Değeri Sonuna Kadar Hak Ediyor”

ümit özdağ
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Efsane Kaptan Eda Erdem’in Adı Ataşehir’deki Bir Parka Verildi

Takım arkadaşı ve Fenerbahçe Medicana kaptanı Eda Erdem hakkında da konuşan Gizem Örge, Eda Erdem’in sahadaki liderlik vasıflarına hayran olduğunu dile getirdi…

Eda Erdem gerçekten örnek bir sporcu ve lider. Onunla aynı sahayı paylaşmak, omuz omuza mücadele etmek benim için büyük bir şans. Ona verilen değeri sonuna kadar hak ettiğini görüyorsunuz. Çalışma şekli, profesyonelliği ve pozitifliğiyle tam bir lider. Hala hayranlıkla izliyorum.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Genç Sultanlar şampiyon!

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Raphaël Varane 31 Yaşında Futbola Veda Etti

Fransız savunma oyuncusu Raphaël Varane, sürekli sakatlıklar nedeniyle 31 yaşında futbolu bırakma kararı aldı. Varane, kariyeri boyunca birçok büyük başarıya imza attı.

Zehra Güneş’ten Kadına Şiddete Sert Tepki: “Yaşamak İstiyoruz”

Milli voleybolcu Zehra Güneş, Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’in katledilmesine sosyal medya üzerinden isyan etti: “Yaşamak istiyoruz.”

Kenan Yıldız, Cengiz Ünder’in Rekorunu Kırarak Tarihe Geçti

Cengiz Ünder’in Şampiyonlar Ligi’nde gol atan en genç Türk futbolcu rekoru, Juventus’un genç yeteneği Kenan Yıldız tarafından kırıldı. Detaylar haberimizde…

Cinsel İlişki Videosu İddiası Sonrası Elif Karaarslan’dan Abonelerine Özel İçerik

Hakemlikten ihraç edilen Elif Karaarslan, sosyal medya üzerinden ücretli abonelik başlattı. Aylık 59,99 TL karşılığında özel içerikler sunacak.