ümit özdağ

İngiltere‘de bir doktor, COVID-19 aşısı görünümlü zehir enjekte ederek annesinin partnerini öldürmeye teşebbüs etmekten suçlu bulundu. Thomas Kwan, bir hemşire kılığında 72 yaşındaki Patrick O’Hara‘ya muhtemelen böcek ilacı enjekte etti. O’Hara, bu zehirlenme sonrası nadir görülen bir hastalıkla mücadele ederek yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Suikast Girişimi ve Yargı Süreci

Olay, Ocak ayında meydana geldi. Thomas Kwan, annesinin partneri Patrick O’Hara‘ya kendisini hemşire gibi tanıtarak, COVID-19 aşısı adı altında büyük olasılıkla böcek ilacı enjekte etti. İlk başta cinayete teşebbüs suçlamalarını reddeden Kwan, daha sonra Newcastle Crown Mahkemesi‘nde suçunu itiraf etti. Savcılık tarafından sunulan delillerin ardından Kwan’ın savunması değiştirildi ve cinayete teşebbüs suçlamasını kabul etti.

Peruk ve Sahte Sakalla Gizlenme

Northumbria Polisi’nin yaptığı açıklamaya göre, Thomas Kwan suç işlemeyi planlarken kendisini tanınmaz hale getirmek için peruk ve sahte sakal kullandı. Bu kılık değiştirme girişimi, doktorun planını gizli tutma çabasını ortaya koyuyor.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Hizbullah, Genel Sekreter Nasrallah’ın Ölümünü Doğruladı

Hizbullah, Genel Sekreteri Hasan Nasrallah’ın İsrail’in düzenlediği hava saldırısında öldüğünü doğruladı. Detaylar haberimizde.

İran, Nasrallah’ın Ölümü Nedeniyle 5 Gün Yas İlan Etti

İran, Hizbullah lideri Nasrallah’ın ölümünün ardından 5 günlük yas ilan etti. Ali Hamaney, Nasrallah’ın ölümünü “direniş cephesi için büyük kayıp” olarak nitelendirdi.

Ömer bin Ladin Fransa’dan Sınır Dışı Edildi: Ülkeye Girişi Yasaklandı

Fransa, Usame bin Ladin’in oğlu Ömer bin Ladin’i terörü övdüğü gerekçesiyle sınır dışı etti ve ülkeye girişini yasakladı.

ABD – Rusya Gerilimi Diddy Skandalıyla Büyüyor: FBI Her Şeyi Biliyordu

Sean ‘Diddy’ Combs’un seks ticareti skandalı ABD ile Rusya arasında gerilim yarattı. Rusya, FBI ve Beyaz Saray’ın bu skandalı sakladığını iddia etti.