ümit özdağ

İstanbul Eyüpsultan’da meydana gelen trafik kazasında 17 yaşındaki Timur Cihantimur, ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci’nin ölümüne yol açtı. Kazanın hemen ardından Cihantimur’un yaptığı telefon konuşmalarına ait 112 Acil Servis kayıtları ortaya çıktı. Bu kayıtlar, kazanın şokunu yaşayan genç sürücünün panik anlarını gözler önüne serdi.

“Çok Kötü Kaza Yaptım, Birine Vurdum”

Ortaya çıkan ses kayıtlarında, Timur Cihantimur’un Adem isimli bir kişiyi arayarak yaşadığı paniği dile getirdiği duyuluyor. Cihantimur’un, “Adem ağabey, yolda çok kötü kaza yaptım. Lütfen gel, hemen gel. Allah belamı versin, adam ölüyor, hemen gel. Birine vurdum, hayatım bitti” dediği anlaşılıyor. Kayıtlar, kazadan hemen sonra Cihantimur’un büyük bir korku yaşadığını ve yardım çağrısında bulunduğunu gösteriyor.

Ayrıca, Cihantimur’un aracı kaza anında otomatik olarak 112 Acil Servisi aradı ancak kayıtlar, bu aramada kimsenin cevap vermediğini ortaya koyuyor.

ABD’ye Kaçan Timur Cihantimur ve Annesi

Kazanın ardından Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok, hızla Türkiye’den ayrılarak ABD‘ye kaçtı. Yaşanan bu olay, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Aci’nin ölümüne yol açan kazayla ilgili soruşturma devam ederken, Cihantimur ve annesinin kaçışı, davanın seyrini etkileyen önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

ümit özdağ
Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.