ümit özdağ

2021 yılında eski sevgilisi ve onun arkadaşını darbettiği iddiasıyla hakkında dava açılan ünlü şarkıcı Çağatay Akman‘ın yargı süreci devam ediyor. İstanbul 50. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, Cumhuriyet Savcısı esasa ilişkin mütalaasını açıkladı ve Akman’ın beraatini talep etti.

Savcıdan Beraat Talebi

Dava sürecinde Cumhuriyet Savcısı, olay sırasında yaşanan karşılıklı tartışmalara dair alınan adli muayene raporlarına dayanarak, Çağatay Akman ve Furkan Ayaz’ın birbirlerini hafif şekilde yaraladıklarını belirtti. Savcı, bu nedenle her iki sanık için ‘basit tıbbi müdahaleyle giderilebilecek ölçüde yaralama’ suçundan 2 yıl 2 ay hapis cezası istedi. Ancak, Öykü Uslu‘ya yönelik suçlamalarla ilgili olarak yeterli delil bulunmadığını belirten savcı, Akman’ın beraatini talep etti.

Mahkeme Duruşmayı Erteledi

Duruşmada Öykü Uslu şikayetinden vazgeçtiğini belirtti ve bu doğrultuda karar verilmesini talep etti. Akman ise avukatı mazeret bildirdiği için duruşmaya katılamadı, ancak savunmasında beraatini talep etti. Mahkeme, tarafların mütalaaya karşı savunma hazırlamaları için süre tanıyarak duruşmayı erteledi.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.