elon musk

Eminem, kızı Hailie Jade Scott‘un hamile olduğunu duyurdu. 51 yaşındaki ünlü rapçi, 28 yaşındaki kızının, Mayıs ayında evlendiği Evan McClintock ile birlikte ilk çocuklarını beklediklerini açıkladı. Bu heyecan verici haber, Eminem’in “Temporary” adlı şarkısının müzik videosunda paylaşıldı.

Eminem ve Hailie’nin Duygusal Anları

elon musk

Videoda, Eminem ve kızı Hailie Jade‘in birlikte koridorda yürürken çekilen sahneleri yer aldı. Hailie, babasına hamile olduğunu bu anlarda söyledi. Videonun sonuna doğru, Hailie babasına sürpriz yaparak, üzerinde “Büyükbaba” yazılı bir Detroit Lions forması ve bebeğinin ultrason görüntüsünü hediye etti.

elon musk

Eminem’in Duygusal Tepkisi

Ünlü rapçi, kızının bu sürprizi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. 15 kez Grammy ödülü kazanan Eminem, ultrason fotoğrafını iki kez incelerken kızıyla birlikte gülümseyerek o anı yaşadı. Hailie’nin hamileliği, Eminem için oldukça anlamlı ve duygusal bir anı olarak kaydedildi.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.