ümit özdağ

Van’da kaybolan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş için arama çalışmaları devam ediyor. 27 Eylül Cuma gününden bu yana haber alınamayan üniversite öğrencisi, hem Van Gölü’nde hem de kıyıda aranmaya devam ediliyor. Peki, Rojin Kabaiş bulundu mu? 

İşte olayla ilgili son gelişmeler…

Rojin Kabaiş’in Kaybolduğu Bölge

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü birinci sınıf öğrencisi Rojin Kabaiş, 27 Eylül akşamı kaldığı yurtta akşam yemeğini yedikten sonra dışarı çıktı ve bir daha geri dönmedi. Van Gölü Sahili’nde çakıl taşı toplamak için gittiği belirlenen Kabaiş’ten, arkadaşları 28 Eylül öğle saatlerinde haber alamayınca polise başvurdu. Cep telefonu ve kulaklığı Van Gölü sahilinde bulunan Kabaiş’in kaybolduğu bölgedeki aramalar yoğunlaştırıldı.

ümit özdağ

Rojin Kabaiş Bulundu mu?

Şu ana kadar yapılan arama çalışmaları sonucunda Rojin Kabaiş’e dair herhangi bir iz bulunamadı. Sahil GüvenlikAFADBüyükşehir Belediyesi dalgıçlarıSu Altı Grup Amirliği ekipleri ve Emniyet Müdürlüğü personeli, Van Gölü’nün derinliklerinde ve sahil şeridinde kapsamlı aramalar yapmaya devam ediyor.

Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Kurtarma ekipleri, yandan taramalı sonar cihazı ve su altı görüntüleme cihazı kullanarak gölün derinliklerinde arama çalışmalarını sürdürüyor. Çanakkale’den getirilen özel sonar cihazı ve Bitlis’ten gelen polis tekneleri de arama faaliyetlerine katılıyor. Van Gölü kıyısı boyunca aramalar yoğunlaştırılmış durumda.

Aile Umutla Bekliyor

ümit özdağ

Diyarbakır’dan gelen Rojin Kabaiş’in ailesi, sahil şeridinde umutlu bir bekleyiş içinde. Baba Nizamettin Kabaiş, kızının fotoğraflarına ve videolarına bakarak hasret gideriyor. Aile, arama çalışmalarının sürdüğü bölgede umutla kızlarının bulunmasını bekliyor.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.