elon musk

Alina Boz ve Umut Evirgen, geçtiğimiz Aralık ayında nikah masasına oturdukları küçük ve samimi bir törenle dünyaevine girmişti. Emirgan’da bir teknede düzenlenen bu özel düğüne sadece 90 kişi davet edilmişti. Evliliklerinin ardından magazin dünyasında sık sık hamilelik iddialarıyla gündeme gelen Alina Boz, bu söylentileri yalanlarken, eşi Umut Evirgen de ilk kez konuya açıklık getirdi.

Hamilelik İddiaları Gündemden Düşmüyor

Evlendikten sonra rol aldığı projelerle adından söz ettirmeye devam eden ünlü oyuncu Alina Boz, hamile olduğu yönündeki iddialarla karşı karşıya kaldı. Ancak Boz, bu konuda net bir açıklama yaparak, “Şimdilik gündemimizde yok, zamanı gelince inşallah” diyerek söylentileri yalanlamıştı. Bu açıklamaya rağmen, magazin dünyasında çiftin ne zaman çocuk sahibi olacağı merak edilmeye devam etti.

Umut Evirgen’den Esprili Yanıt

Geçtiğimiz günlerde bir davete katılan Umut Evirgen, muhabirlerle yaptığı sohbet sırasında eşi Alina Boz’un hamile olup olmadığı konusuna açıklık getirdi. Evirgen, bu iddiaları esprili bir dille yanıtlayarak şunları söyledi: “Alina 48-49 kilo, görmüyor musunuz? Evlenirken ‘Hamile diye evleniyor’ dediniz. 12 ay oldu, olsa doğardı herhalde.”

Bu esprili çıkışıyla hamilelik söylentilerine son noktayı koyan Evirgen, muhabirlerin “Peki şu anda böyle bir düşünceniz var mı?” sorusuna ise şöyle cevap verdi: “Erkek tarafı her zaman ister, hanım tarafını bekliyoruz.”

Mutlu Birliktelik

Alina Boz ve Umut Evirgen, göz önünde yaşadıkları ilişkileri ve evlilikleriyle sık sık magazin dünyasının radarında yer alıyor. Birbirlerine olan sevgilerini her fırsatta dile getiren çift, hamilelik iddialarına rağmen mutlu ve huzurlu bir yaşam sürdürüyor. Özellikle Umut Evirgen’in her fırsatta yaptığı açıklamalar, çiftin uyumlu ve sevgi dolu birlikteliğini gözler önüne seriyor.

Geleceğe Yönelik Planlar

Her ne kadar çift şu an için hamilelik konusunu gündemlerinde tutmasa da, Evirgen’in açıklamalarından, gelecekte çocuk sahibi olma düşüncelerinin bulunduğu anlaşılıyor. Ancak çift, bu konuda acele etmeyerek doğru zamanı beklediklerini her fırsatta dile getiriyor.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.