ümit özdağ

Samsun’da, 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı, KYK yurdunda şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak intihar iddiaları gündeme gelirken, yetkililer soruşturma başlattı.

Genç Mezun Hayatını Kaybetti

Psikolojik danışmanlık ve rehberlik (PDR) bölümünden yeni mezun olan Doğuş Can Kavaklı, eşyalarını almak için geldiği Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunda trajik bir şekilde yaşamını yitirdi. Olay, Samsun’un Atakum ilçesiYenimahalle Mahallesi’nde bulunan KYK Cemal Safi Erkek Öğrenci Yurdu‘nda saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Gencin ölümü, yurt çevresinde büyük bir üzüntü yarattı.

İntihar İddiaları Gündemde

İddialara göre, Doğuş Can Kavaklı, eşyalarını toplamak için yurda geldikten sonra bilinmeyen bir sebeple pencere kenarına koyduğu sandalyeye çıkarak 6. kattan aşağı atladı. Bu üzücü olay sonrası genç, olay yerinde hayatını kaybetti. Şüpheli ölümle ilgili olarak intihar ettiği ileri sürülen genç için adli tıp raporları bekleniyor.

Soruşturma Başlatıldı

Olay sonrası Kavaklı’nın cansız bedeni Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı’na gönderildi. Yetkililer, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Kavaklı’nın ölüm sebebiyle ilgili tüm ihtimaller göz önünde bulundurulacak ve soruşturma sonucunda kesin bir karar verilecek.

Psikolojik Durumu Araştırılıyor

Genç yaşta yaşamını yitiren Kavaklı’nın ölümünün ardındaki psikolojik etkenler de inceleniyor. Psikolojik danışmanlık eğitimi alan bir birey olan Doğuş Can Kavaklı’nın, herhangi bir ruhsal problem yaşayıp yaşamadığı da soruşturmanın önemli bir parçası olacak. Olayla ilgili, genç mezunun arkadaşları ve aile bireylerinden de bilgi toplanacak.

KYK’da Güvenlik Tartışmaları

Bu olay sonrası KYK yurtlarındaki güvenlik önlemleri de tekrar gündeme geldi. Yüksek katlı binalarda yaşanan bu tür olaylar, öğrenci yurtlarında daha sıkı güvenlik protokollerinin uygulanması gerektiği tartışmalarını beraberinde getiriyor. Öğrenci yurtlarında, olası intihar girişimlerine karşı alınması gereken önlemlerin ne kadar yeterli olduğu da merak konusu.

Aile ve Yakınları Büyük Üzüntü Yaşadı

Doğuş Can Kavaklı’nın beklenmedik ölümü, ailesini ve yakın çevresini derinden sarstı. Yeni mezun olan ve geleceğe dair planlar kuran genç mezunun hayatını kaybetmesi, başta ailesi olmak üzere arkadaşlarını ve öğretmenlerini büyük bir üzüntüye boğdu.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.

Eski Kayınpederi Tarafından Öldürülen Kübra Güler’in Acı Sonu

İstanbul’da çocuğunu görmek için gelen Kübra Güler, eski kayınpederi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Olay yerinde hayatını kaybeden Güler’in ölümü, toplumda büyük yankı uyandırdı.