elon musk

Mersin’in Mut ilçesinde, AK Partili İlçe Başkanı Adem Çopur‘u darp ettikleri iddiasıyla CHP İlçe Başkanı Abdurrahman Günay ve iki kişi gözaltına alındı. 27 Eylül’de düzenlenen 1. Mut Zeytin ve Zeytinyağı Festivali‘nde yaşanan olayın ardından, Günay ve beraberindekiler ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Festivalde Arbede Çıktı

Mut Belediyesi’nin düzenlediği Zeytin ve Zeytinyağı Festivali’nde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaşkonuşma yaparken, AK Parti İlçe Başkanı Adem Çopur’un tepki göstermesiyle ortam gerildi. Çopur, festivalde protokolde otururken Mansur Yavaş’a yönelik sözlü tepki gösterdi. Bunun üzerine araya sivil polisler ve diğer kişiler girerek Çopur’u engellemeye çalıştı ve bir arbede yaşandı.

Adem Çopur, arbede sırasında darp edildiğini iddia ederek, CHP İlçe Başkanı Abdurrahman Günay ve yanındaki iki kişiden şikayetçi oldu. Olay sonrası CHP İlçe Başkanı ve beraberindeki kişiler gözaltına alındı.

Gözaltı ve Serbest Bırakılma

CHP İlçe Başkanı Abdurrahman Günay ve yanındaki iki kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinde, Abdurrahman Günay olay sırasında protokoldeki yerinden kalkmadığını savunarak, darp iddialarını reddetti. Günay, yaşananları yalan beyanda bulunma olarak nitelendirerek Adem Çopur hakkında şikayetçi oldu.

Savcılıkta ifadeleri alınan Günay ve beraberindeki iki kişi, serbest bırakıldı. CHP Milletvekili Gülcan Kış, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür ve Baro Başkanı Gazi Özdemir gibi isimler de Günay’a destek vermek amacıyla adliye önüne geldiler.

CHP ve AK Parti Arasında Gerginlik

Festivalde yaşanan bu gerginlik, hem CHP hem de AK Parti kanadında yankı buldu. CHP İlçe Başkanı Abdurrahman Günay ve beraberindekilerin gözaltına alınması, CHP camiasında tepkiyle karşılandı. Günay ve diğer CHP’li yetkililer, darp iddialarını reddederek olayı yasal yollardan takip edeceklerini belirtti. Aynı zamanda, Adem Çopur‘un yaşanan olaylar hakkında yaptığı şikayet üzerine açılan soruşturma devam ediyor.

Soruşturmanın Seyri

Yaşanan olay sonrası başlatılan soruşturma kapsamında, her iki tarafın da savcılığa verdikleri ifadeler değerlendirilmekte. CHP İlçe Başkanı Abdurrahman Günay, protokolde yerinden bile kalkmadığını savunurken, Adem Çopur ise darp edildiği iddiasında ısrarcı. Olayla ilgili güvenlik kamera görüntüleri ve tanık ifadeleri doğrultusunda soruşturmanın netleşmesi bekleniyor.

Mersin’in Mut ilçesinde CHP İlçe Başkanı Abdurrahman Günay ve iki kişi, AK Partili İlçe Başkanı Adem Çopur‘u darp ettikleri iddiasıyla gözaltına alınmış, savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştır. Olay, hem CHP hem de AK Parti kanadında dikkat çekici bir gelişme olarak yer aldı.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.