ümit özdağ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanhükümetin ulaştırma alanında yaptığı yatırımların meyvelerini toplamaya başlayacakları bir döneme girdiklerini açıkladı. ErdoğanUluslararası Karadeniz Rize-Ayder Forumu’na gönderdiği video mesajında, Karadeniz Bölgesi’nin lojistik ve ulaştırma imkanlarının ele alınacağı forumun önemine vurgu yaptı.

Karadeniz Bölgesi’nin Lojistik Potansiyeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan, salgın hastalıklar ve bölgesel krizlerin, lojistik ve ulaştırma altyapısının ekonomik kalkınma açısından ne kadar kritik olduğunu bir kez daha hatırlattığını belirtti. Karadeniz Bölgesi‘nde, ticareti hızlandıracak ve malların teslimat sürelerini kısaltacak lojistik ağların geliştirilmesine ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Erdoğan, İyidere Lojistik Merkezi‘nin bu konuda önemli bir rol oynayacağına inandığını söyledi.

Ulaştırma Yatırımlarının Meyveleri Toplanıyor

Erdoğan, son 22 yılda hükümetin ulaştırma alanında yaptığı yatırımların geniş bir alanda meyve vereceğini belirterek, Karadeniz Bölgesi’nin küresel gemi inşa pazarında önemli bir oyuncu olarak konumlanmasının hükümetin hedefleri arasında yer aldığını dile getirdi.

Stratejik Öneme Sahip Ulaştırma Koridorları

Orta AsyaHazar BölgesiBatı ve DoğuKuzey ile Güney‘i birbirine bağlayan ulaşım koridorlarının ve enerji yollarının Karadeniz Bölgesi üzerinden geçtiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölgenin jeostratejik öneminin daha da artacağına dikkat çekti. Karadeniz‘deki ulaştırma ve lojistik altyapısının güçlendirilmesiyle bölgenin hak ettiği yeri alacağını ifade etti.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

SGK’dan 1 Kuruş Borç İçin 175 TL Masrafla Haciz Şoku

SGK’nın 1 kuruş borcu olan bir vatandaşa haciz işlemi başlattığını ortaya koyan Mehmet Akif Cenkci, X hesabında paylaştığı belgelerle sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kredi Kartı Bilgilerinizi Koruyun: Infostealer Zararlı Yazılımı Chrome’un Güvenliğini Aştı

Infostealer adlı zararlı yazılım, Google Chrome’un güvenlik önlemlerini aşarak kullanıcıların kişisel ve finansal bilgilerine erişim sağlıyor. İşte Infostealer’a karşı alınabilecek önlemler.

Son 7 Yılın En Çok Kazandıran Yatırımı: Altın mı, Konut mu?

BETAM’ın araştırmasına göre, son 7 yılda altın en yüksek getiriyi sağladı, konut ise kira getirisiyle birlikte en kazançlı ikinci yatırım aracı oldu.

BİM, Dijital Katılım Bankası Kurmak İçin İlk Adımı Attı

BİM, dijital katılım bankasına iştirak etmeyi planladığını duyurdu. SPK’dan alınan görüşle araştırma çalışmaları sürdürülüyor.