ümit özdağ

CHP‘nin maskotu haline gelen ve 20 yılı aşkın bir süredir Türk siyasetinin tebessüm kaynağı olan ünlü kedi Şero, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Şero, partiyle özdeşleşmiş, uzun yıllar boyunca CHP Genel Merkezi‘nde yaşamıştı. Yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle bir süredir tedavi altında olan Şero, siyasetin sevilen figürlerinden biriydi.

Siyasetin Sevilen Maskotu Şero

Şero, sadece CHP içinde değil, Türkiye’nin siyasi gündeminde de bir sembol haline gelmişti. Özellikle sosyal medyada büyük ilgi gören Şero, siyasi atmosferin gergin olduğu zamanlarda bile bir tebessüm kaynağı olmayı başardı. 20 yılı aşkın bir süre boyunca CHP Genel Merkezi‘nde yaşayan Şero, partililerin sevgisini kazanmıştı.

ümit özdağ

Şero’nun Ölüm Haberi

Şero’nun ölüm haberini, Cat Hospital Kedi Hastanesi Başhekimi Dr. Tarkan Özçetin şu sözlerle duyurdu:
“Büyük üzüntüyle bildiriyoruz ki, 20 yıldır Türk siyasetinde tebessüm kaynağı olmuş, tüm hayvanseverlerin gönlünde taht kurmuş olan CHP’nin kedisi Şero, bu sabah itibarıyla hayatını kaybetmiştir. İleri yaşa bağlı kronik sağlık sorunlarınedeniyle hastanemizde gözetim altında olan Şero, tüm müdahalelere rağmen aramızdan ayrıldı.”

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.