elon musk

AJet, yeni bir kampanya ile gazi, şehit ve gazi yakınları ile engelli yolculara büyük indirim fırsatları sunduğunu duyurdu. AJet Mobil Uygulaması ve ajet.com üzerinden bilet satın alan bu yolcular, artık daha uygun fiyatlarla seyahat edebilecekler.

İndirim Detayları

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilen bu projede, gazi, şehit ve gazi yakınlarıiçin yurt içi uçuşlarda %50’ye varan indirim uygulanıyor. Ayrıca, Türkiye çıkışlı ve varışlı yurt dışı uçuşlarda %20’ye kadar indirim fırsatı sunuluyor.

Engelli yolcular ise yurt içi uçuşlarında %20, Türkiye çıkışlı ve varışlı yurt dışı uçuşlarında %25’e varan indirimden yararlanabiliyorlar.

AJet Yönetim Kurulu Başkanı’ndan Açıklama

AJet Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, bu projeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Milli Bayrak Taşıyıcı marka olmanın bilinciyle, tüm iştiraklerimizle birlikte şehit yakınları, gazilerimiz ve yakınlarıyla engelli yolcularımıza yönelik hayatı kolaylaştırıcı adımlarımıza bir yenisini daha ekliyor, engelsiz hayata verdiğimiz desteği artırarak sürdürüyoruz,” ifadelerini kullandı.

Nasıl Faydalanabilirsiniz?

İndirimli biletlerden faydalanmak isteyenler, AJet‘in resmi internet sitesi olan ajet.com üzerinden veya AJet Mobil Uygulaması aracılığıyla detaylı bilgilere ulaşabilir ve biletlerini indirimli olarak satın alabilirler.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.