ümit özdağ

Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat AkınBeykoz’da uğradığı silahlı saldırı sonucunda ayağından yaralandı. Bu saldırının görüntüleri, olayın yaşandığı bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Saldırı Anı Güvenlik Kamerasında

Görüntülerde, Serhat Akın‘ın yanındaki kişiyle birlikte Kavacık Mahallesi Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak‘ta bir binadan çıkış yaptığı sırada hızla koşarak gelen bir kişi tarafından silahla vurulduğu görülüyor. Saldırgan, ateş ettikten sonra motosikletle olay yerinden hızla kaçtı.

ümit özdağ

Serhat Akın‘ın ayağından yaralandığı silahlı saldırının ardından, Ataşehir’deki bir özel hastanede tedavisi devam ediyor.

TFF’den Açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Serhat Akın‘a yapılan saldırıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“A Millî Takımımızın eski oyuncusu Serhat Akın’ın uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından yaralandığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, hastanede tedavi altına alınan Serhat Akın’a geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.”

Tuncay Şanlı’dan Ziyaret

Eski futbolcu Tuncay ŞanlıSerhat Akın‘ı hastanede ziyaret ederek şu açıklamayı yaptı:

“Şu anda durumu gayet iyi, morali bozuk. Yarın bir ameliyata alınacak. Durumda çok ciddi bir şey yok. Hem üzüntülüyüm hem sinirliyim. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur.”

Metin Sipahioğlu’ndan Kınama

ümit özdağ

Fenerbahçe Kulübü’nün eski yöneticisi Metin Sipahioğlu, saldırıyı sosyal medya üzerinden kınayarak, “Eski futbolcumuz Serhat Akın’a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum, kendisine çok geçmiş olsun, acil şifalar” ifadelerini kullandı.

Serhat Akın Kimdir?

Serhat Akın, 1981 yılında Almanya’da doğdu. 10 yaşında Karlsruher SC altyapısına girerek futbol kariyerine başladı. 2000 yılında Fenerbahçe’ye transfer olan Akın, milli takıma kadar yükseldi. Daha sonra RSC Anderlecht ve 1. FC Kölngibi takımlarda forma giydi. Kariyerinde birçok başarıya imza atan Serhat Akın, futbol kariyerinin ardından yorumculuk yapmaya devam etti.

Ayrıca Hoşunuza Gidebilir

Semih Çelik Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Eski ve Yeni Sevgilisini Katletti

Fatih’te kasap Semih Çelik, eski ve yeni sevgililerini öldürdü. Edirnekapı surlarından başını keserek attığı İkbal Uzuner ve Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

KYK Yurdunda Yaşanan Şüpheli Ölüm: Doğuş Can Kavaklı’nın Ardındaki Sır

Samsun’da KYK yurdunda 22 yaşındaki Doğuş Can Kavaklı şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili intihar iddiaları araştırılıyor.

Kayıp Samet Şeker Çorum’da Aracıyla Ölü Bulundu

Başlık Özetleri Gizle Kayıp Samet Şeker’den Acı Haber GeldiMüge Anlı’ya BaşvurulmuştuÇorum’da Büyük…

Çetaş Otomotiv Başkanı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Taşar Vefat Etti

Çetaş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Taşar, otomotiv ve Galatasaray camiasının sevilen isimlerindendi.